DUTCH
English

 United Nations   

You are visitor:


Publicaties


picture of the 
roses on the RoseveltPublicaties  


NL: Om pdf bestanden te bekijken vind U hiereen simpele viewer. Geen installatie nodig.
EN: To view pdf's is herea simpel viewer. No installation required.

All pictures copyrighted © 1996-2009 by CWB, and licensors. All rights reserved

Zodra iemand een stuk van mijn site kopieert en op internet zet, krijg ik daar bericht van.
Zoals b.v. van Familie Rombouts

Hotlinking naar plaatjes kan niet meer, dat spaart een boel internetverkeer voor mij.


2005

Conny van Loon, uit Bergen op Zoom,bezig met LIOstage op de St. Anthoniusschool te Oud-Vossemeer.Ik wil uiteraard graag weten waar de kinderen vandaan komen. Ik heb nu m.b.v. jouw site een goede didactische speurtocht met opdrachten uitgezet in Oud-Vossemeer, daarbij een leerkrachtinformatiegedeelte, lesvoorbereidingsformulier,doelstellingen en mijn visie weergegeven. In de speurtocht worden tal van wetenswaardigheden vermeld.In principe kan deze speurtocht met werkbladen natuurlijk door iedere school e/o ouder gebruikt worden. Naar mijn idee is het trouwens van groot belang dat kinderen weten waar ze vandaan komen. In de praktijk blijkt dat kinderen in groep 8 (dus toch al de laatste groep van de basisschool) weinig van hun woonomgeving weten. Jammer! Dankzij jouw site komt daar nu dus verandering in.Met vriendelijke groeten, Conny van LoonDe didactische speurtocht- 630 Kbkan je op de link met rechter muisknop en dan doel opslaan downloaden.(Is in zip formaat, uitpakken en de documenten zijn in pdf formaat)


13 maart 2006.Digitale (pdf) heruitgave van:Herinneringsalbum Watersnood Zeeland 12 en 13 maart 1906Aangevuld met eigen prentbriefkaarten en verhalen.Bij voldoende vraag kan er op verzoek ook een geprinte versie verschijnen.EN; Digital reproduced booklet in remembarance of the Flood of 1906. With added own postcards, pics and stories.


september 2006.Als co- auteur samen met Mark de Jonge een engelstalige uitgave over de zeeuwse burgelijke familie van Doorn (in een beperkte uitgifte)vanaf 1625, en speciaal de Oud-Vossemeerse tak die in 1866 vertrok naar Amerika vanuit de Achterstraat te Oud-Vossemeer.EN: co-author english limited edition book about the family van Doorn from 1625, especially the in 1866 from Oud-Vossemeer to the USA departed familymembers.

Een exemplaar van dit boek is ook te vinden in het gemeentearchief van gemeente Tholen, te Sint Maartensdijk en 't archief van de Genealogische Vereniging te Middelburg2006NL: Diverse uitgaven engels over Roosevelt en afstamming
Zie pagina American Roosevelts
EN: Several books english on Roosevelt family and ancestry.

See page American Roosevelts.

2009Van de dvd-presentatie editie 2009 zal een uitgebreidere 2010 versie gemaakt worden, daarvan ook een engelse versie.

2009Woordenboek van familienamen in Zeeland, dr. Frans Debrabandere

2010- 2016Diverse (digitale) reproducties w.o.:De geredigeerde geschiedenis van Oud-Vossemeer naar Delahaye en gecorrigeerd naar Hollestelle, Ermerins,Smallegange,Boxhorn en Reygersberg en anderen.
Diverse (digitale) reproducties w.o.:- de beroepen van Luyken- de gemeentekaarten van Kuyper- div.fotoboeken van en over het eiland Tholen, en andere plaatsen in Zeeland- de geschiedenis van de andere plaatsen en waterschappen op Tholen- boek Ermerins over Oud-Vossemeer en Vrijberghe- div. oude kaarten.van en over eiland Tholen en St.Philipsland
Home  About us  Family/Genealogy  Contact  Gastenboek Publications  What do we want  
The Dutch Van Rosevelt's  The American Ro(o)sevelt's  
Four Freedoms Speech  Pictures visit May 26, 2000  
Ambachtsheerlijkheid Oud- en Nieuw-Vossemeer en Vrijberghe  
History Oud-Vossemeer- dutch  
Oud Nieuws NL  1783-Ermerins over Ambachtsheerlijkheid en Vrijberghe Zeeland 1753 incl. stad en eiland Tholen  
History Nederland (dutch)

By Cees W. Boogaart,Oud-Vossemeer, NEDERLAND

All pictures copyrighted © 1996-2016 by CWB, and licensors. All rights reserved