Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
Nieuws Tholen en omgeving / Flinke schade bij autobrand in Bergen op Zoom
« Laatste bericht door Feedbot Gepost op september 28, 2023, 04:52:04 pm »
Flinke schade bij autobrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een auto heeft flinke schade opgelopen bij een brand in Bergen op Zoom. Dat gebeurde rond 03.00 uur in de nacht van dinsdag op woensdag op de parkeerplaats aan het Groeshof.
Source: Flinke schade bij autobrand in Bergen op Zoom
52
Islamitische begraafplaats wil uitbreiden, maar moet betalen voor grond die het al jaren gebruikt: ‘Opmerkelijk’

BERGEN OP ZOOM - De islamitische begraafplaats aan de Mastendreef in Bergen op Zoom wil uitbreiden. En dat kan, zegt de gemeente. Maar dan moet het bestuur eerst 50.000 euro betalen voor een stuk grond dat die organisatie eigenlijk al sinds 1986 in gebruik heeft. ,,Ronduit opmerkelijk.”
Source: Islamitische begraafplaats wil uitbreiden, maar moet betalen voor grond die het al jaren gebruikt: ‘Opmerkelijk’
53
Dankzij Our Workflow heeft Batuhan nu een vaste baan bij Carwash Factory: ‘Hier zit ik op mijn plaats’

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - De kansen van Batuhan Güler (19) op de arbeidsmarkt waren beperkt. Hij is, vanuit Turkije, nog maar een paar jaar in Nederland. Heel taalvaardig is hij nog niet en introvert als hij is, praat hij sowieso niet graag. Maar dankzij Our Workflow heeft hij nu toch een vast contract bij Carwash Factory in Roosendaal.
Source: Dankzij Our Workflow heeft Batuhan nu een vaste baan bij Carwash Factory: ‘Hier zit ik op mijn plaats’
54
Halve ton voor een tijdelijk voedselbos of drie ton als het bos na 15 jaar blijft? Meeste Thoolse raadsleden vinden plan duur en zien veel bezwaren

PvdA/Groen Links in Tholen wil op een stukje grond een voedselbos laten aanleggen. Maar andere fracties vrezen dat de grond dan over 15 jaar niet meer gebruikt zal worden om er woningen te bouwen, wat eigenlijk de bedoeling is.
Source: Halve ton voor een tijdelijk voedselbos of drie ton als het bos na 15 jaar blijft? Meeste Thoolse raadsleden vinden plan duur en zien veel bezwaren
55
Dochter overleden gifmoordverdachte Yvon K. in beeld voor miljoenenerfenis, maar een gelopen koers is dat niet: zo zit dat

BREDA - Wie krijgt uiteindelijk de miljoenenerfenis van oud-supermarkteigenaar Chris Grinwis uit Halsteren? Daar zal het in de nasleep van de rechtszaak tegen gifmoordverdachte Yvon K. uit Tilburg, die maandag suïcide pleegde, absoluut om draaien. Een vonnis uit 2011 van de rechtbank in Middelburg in een soortgelijke erfkwestie laat zien hoe het balletje in het uiterste geval kan rollen.

Source: Dochter overleden gifmoordverdachte Yvon K. in beeld voor miljoenenerfenis, maar een gelopen koers is dat niet: zo zit dat
56
Nieuws Tholen en omgeving / Steeds meer subsidieaanvragen voor warmtepomp: zoveel op Tholen
« Laatste bericht door Feedbot Gepost op september 28, 2023, 07:14:02 am »
Steeds meer subsidieaanvragen voor warmtepomp: zoveel op Tholen

Sinds woningeigenaren een subsidie aan kunnen vragen voor een warmtepomp (2016), hebben 349 van de 7.721 huiseigenaren op Tholen dat ook gedaan. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Source: Steeds meer subsidieaanvragen voor warmtepomp: zoveel op Tholen
57
Cultuur Carrousel schenkt 9.000 euro aan goede doelen: ‘Alle optredens heel bijzonder’

BERGEN OP ZOOM - De Lions Bergen op Zoom konden zondag negenduizend euro aan drie goede doelen schenken. Dat was de opbrengst van het evenement de Cultuur Carrousel.
Source: Cultuur Carrousel schenkt 9.000 euro aan goede doelen: ‘Alle optredens heel bijzonder’
58
Nieuws Tholen en omgeving / Politie vindt vuurwapen en drugs in woning in Bergen op Zoom
« Laatste bericht door Feedbot Gepost op september 28, 2023, 07:14:02 am »
Politie vindt vuurwapen en drugs in woning in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft een ‘behoorlijke hoeveelheid’ drugs gevonden in een woning in Bergen op Zoom. Ook trof ze een vuurwapen aan in het huis. Ze heeft de drugs en het wapen in beslag genomen. De 34-jarige bewoner werd aangehouden.
Source: Politie vindt vuurwapen en drugs in woning in Bergen op Zoom
59
Nieuws Tholen en omgeving / Trek je schoenen maar aan: de Bergse Vestingloop komt eraan
« Laatste bericht door Feedbot Gepost op september 28, 2023, 07:14:01 am »
Trek je schoenen maar aan: de Bergse Vestingloop komt eraan

Wandelaars en hardlopers opgelet! Wil je eens een bijzonder en historisch rondje lopen? Op zondag 8 oktober 2023 is de Remmerswaal Vestingloop Bergen op Zoom. Er zijn zowel wandeltochten als rondes voor de getrainde hardloper.
Source: Trek je schoenen maar aan: de Bergse Vestingloop komt eraan
60
Nieuws Tholen en omgeving / Tankwagen valt van viaduct A4 in Bergen op Zoom
« Laatste bericht door Feedbot Gepost op september 28, 2023, 07:14:01 am »
Tankwagen valt van viaduct A4 in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een vrachtwagen vol glucose is dinsdagochtend van een viaduct gevallen in Bergen op Zoom. De chauffeur raakte daarbij gewond. Het ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de A4 vlak bij Philip Morris. De verbindingsweg naar de A58 richting Breda was daarna nog urenlang dicht.
Source: Tankwagen valt van viaduct A4 in Bergen op Zoom
Pagina's: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10