Auteur Topic: Deze Thoolse predikanten ondertekenden de Nashville-Verklaring:  (gelezen 2154 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Feedbot

  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 12140
Deze Thoolse predikanten ondertekenden de Nashville-Verklaring:
« Gepost op: januari 07, 2019, 09:01:33 pm »
Deze Thoolse predikanten ondertekenden de Nashville-Verklaring:

THOLEN - Honderden predikanten en prominenten zoals Kees van der Staaij (SGP) hebben hun handtekening gezet onder de Nederlandse versie van de zogenaamde Nashville-verklaring. Deze verklaring is overgewaaid vanuit Amerika en ondertekenaars spreken zich stevig uit tegen homoseksualiteit.

Source: Deze Thoolse predikanten ondertekenden de Nashville-Verklaring:


Eťn van de ondertekenaars is Ds. M. Blok, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Scherpenisse. Andere ondertekenaars die (regelmatig) in de gemeente Tholen te vinden zijn, zijn ds. A. Den Boer, ds. C. Gielen, ds. A.J. Gunst, ds. W.F. 't Hart, ds. P. van der Kraan, ds. J. Lohuis, ds. J.C. den Ouden, ds. L. W. Ch. Ruijgrok, ds. A.K. Wallet en ds. C. Westerink. 

reacties op

https://www.facebook.com/ThoolseBode/posts/2011976135517437


GOD maakte de mensheid naar het eigen beeld,
dat is de reden waarom zowel vrouw als man tepels hebben, omdat de basisvorm in de natuur VROUWELIJK is, geef een man oestrogeen, vrouwelijk hormoon, en hij kan borstvoeding geven,
en probeer dat maar eens te weerleggen met een van de 26 niet-christelijke "bijbels" of de christelijke bijbel van de 16-20 gekruisigde redders. Zelfs het mannelijk chromosoom is in de loop van de evolutie gemaakt uit het vrouwelijke chromosoom in 4 stadia hebben genetici ontdekt. En nee een man-borst heeft met overgewicht-obesitas te maken :-)

 rabbi Hiliel zei dat 70 BCE toen hem werd gevraagd naar de essentie van de Talmoed en voegde toe de rest is maar commentaar. Was trouwens al eerder bekend in Egypte 1970-1640 BCE, Voluit heette het in het engels Do for one who may do for you, / That you may cause him thus to do." - The Tale of the Eloquent Peasant 109-110. waar de joden en christenen dat van gekopieerd hebben, wat bij religies toen en ook nu nog steeds gebruikelijk was en is, daarom is het fictie en geen waarheid/feiten.Dit is wat archeologen Ze'v Herzog en IsraŽl Finkelstein hebben geleerd van hun opgravingen in het Land van het Koninkrijk van IsraŽl / Judea in Palestina: de IsraŽlieten waren nooit in Egypte, wandelden niet door de woestijn, veroverden het land niet in een militaire campagne en gaven het niet door aan de 12 stammen van IsraŽl. Misschien nog moeilijker om te slikken is dat de verenigde monarchie van David en Salomo, die door de Bijbel wordt beschreven als een regionale macht, hoogstens een klein stammenkoninkrijk was. En het zal voor velen een vervelende schok worden dat de God van het Koninkrijk van IsraŽl / Judea in Palestina, EL later JHWH, (Jaweh), een Jordaanse weergod,een vrouwelijke gemalin (Aserah) had en dat de vroege IsraŽlitische religie het monotheÔsme pas in de afnemende periode van de monarchie aan ging hangen en niet op de berg SinaÔ. Het jodendom begon 900-700 BCE en niet 4000 BCE, Dat is allemaal gebaseerd op oudere bronnen van andere beschavingen, zoals het grootste deel van hun religie ook werd nagemaakt.

Meeste religies staan voor een "vrijwillige " (gebaseerd op fictieve verhalen) dictatuur ....

https://www.doorbraak.eu/gebladerte/11376f89.htm
SGP-oprichter: God strafte Joden met Tweede Wereldoorlog

.. ben jij voor een dictatuur van FVD en PVV beiden pro-fascistisch Rusland en staat Israel.

Criticasters van islam Baudet en Wilders zwijgen nu opeens, nu ook in Nederland Nashville verklaring wordt ondertekend,
en niet door moslims
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/07/criticasters-van-islam-zwijgen-nu-opeens-a3128151

....maar ben wel rechts, en fel tegenstander van groene maffia sinds 2004 en al vanaf voor 1993 tegen de asielindustrie en dergelijke. Ik hou sinds 2010 al situatie in de gaten in o.a. Oekraine en ze weten daar dat ik dikwijls nog beter op de hoogte ben dan zijzelf. Had 2 jaar geleden al poging Rusland annexatie Sea of Azov voorspeld. Maar Rusland vecht een verloren strijd, Oekraine kan ze nu aan, alleen Europese landen niet. En ben voor de verzetsbeweging van Palestijnen tegen de ook volgens VN illegale bezetting van Palestina, Nederland is slechts 5 jaar bezet geweest, Palestina al sinds voor 1948.En als je Baudet's boeken leest zie je dat hij voorstander is dat grote landen ongestoord kleinere landen binnenvallen, dus als die in 1940 had geleefd zou die aan aan de nazi zijde hebben gewerkt.https://www.eendrachtbode.nl/nieuws/algemeen/23155/diverse-thoolse-predikanten-ondertekenen-nashvilleverklaring-

https://www.facebook.com/eendrachtbode/posts/2011893482227137

reacties op:

dan snap je waar de sharia vandaan komt en de kind-huwelijken/misbruik in alle (orthodoxe) religies. Zoals de profeet al zei : Moslims, Christenen en Joden zijn mensen van het BOEK, (niet boeken) oftewel een aan lokale gebruiken aangepaste versie van detzelfde geschriften, daarom waren er in eerste tijd islam ook ongesluierde vrouwelijke imans en baden zij niet naar Mekka maar naar Jerusalem. Zoals katholieke Antoine Baudair al 's zei in Business Class, als christenen geen ongelovige joden waren geworden ,was christendom EN islam nooit ontstaan. Een bewijs dat t om hetzelfde boek gaat is te vinden in alle 3 de geschriften: de spreuk : "Gij kinderen van Israel"  stata 738 keer in de Thorah/Talmoed en 7 maal in de christelijke Bijbel dat weet /snapt iedereen, MAAR dezelfde spreuk staat ook in de Koran en maar liefst 25 maal en dat weten zelfs veel moslims niet.

het is zelfs zo dat voor religieuze patriarchie van welke religie dan ook er GEEN oorlog was, en ook minder of gene huiselijk of sexueel geweld omdat toen de vrouwen de keuze maakten voor partners, zij waren de players.." Origins of War, Violence in Prehistory, 2005, Jean Guilaine and Jean Zammit(Authors) -Sex and Punishment: Four Thousand Years of Judging Desire Kindle Edition by Eric Berkowitz (Author) Het laatste boek geeft de vervolging van met name vrouwen weer van de laatste 4000 jaar onder religieuze patriarchie.

------------------------------------------------------------------------

https://cip.nl/71337-lees-hier-de-volledige-nashville-verklaring 

ANTI-nashville verklaring petitie https://petities.nl/petitions/anti-nashville-verklaring

https://www.google.com/search?q=nashville+verklaring&tbm=nws  Nieuws

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/01/honderden-nederlanders-volgen-nashville-verklaring

https://rightsforum.org/nieuws/deel-van-christelijk-nederland-volhardt-in-gedogen-israelische-misdaden

-----------------------------------------------------------------------

https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vh7ek100tnhe/discriminatie_op_grond_van_seksuele
Gelijke behandeling van personen ongeacht godsdienst of overtuiging, handicap, leeftijd of seksuele geaardheid.

 het 1e artikel in een wet is altijd het belangrijkst, vrijheid van godsdienst is artikel 6 , dus daaraan ondergeschikt.https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpunt/waarom-de-combinatie-religie-en-seksueel-misbruik-zo-vaak-opduikt-in-de-media/

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/protestantse-dominees-stopten-seksueel-misbruik-in-doofpot~b82a55ef/


« Laatst bewerkt op: januari 12, 2019, 07:27:43 pm door webmaster »

Offline webmaster

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Berichten: 171
  • Geslacht: Man
  • local historian
  • -Locatie: Willem van Beierenstraat
Re: Deze Thoolse predikanten ondertekenden de Nashville-Verklaring:
« Reactie #1 Gepost op: januari 10, 2019, 02:29:53 pm »

De geschiedenis van de christelijke feestdagen
Waarom valt Kerstmis op de winterwende en vallen Pasen en Pinksteren steeds op andere dagen en valt Pinksteren b.v. samen met de volle maan na de lente equinox ?
Zie ook Thanksgiving(USA)-Bid-Dankdag(NL)

17042014 Lijdensverhaal Jezus is plagiaat


List

Welke kerstboom?  Onderhoud kerstboom, veel gestelde vragen

ancient pagan origins easter

Vanaf het begin:
List


More on:

Before Religious patriarchy worldwide worship with sex of Mother Universe-Sun-Earth- Nature, source of all life - btw all patriarchial religions are plagerism from Sumeria, and source of all (DOMESTIC/SEXUAL) VIOLENCE and WAR

https://www.reddit.com/r/russiawarinukraine/comments/4ronrg/iamnotafraidtosayit_ukrainian_social_media_users
« Laatst bewerkt op: januari 10, 2019, 02:33:10 pm door webmaster »